Dag Lieve mensen,

Eindelijk is na veel voorbereiding en geregel dan de website online met de donatieknop van ideal om met een paar drukken op de knop simpel te kunnen doneren! We kunnen het al gelijk merken want de teller staat al op EUR 650,-! Mijn dank daarvoor! Ik ben alle mensen om mij heen ook erg dankbaar voor hun inzet om dit te realiseren wat niet altijd gemakkelijk ging!

Wat mijzelf betreft gaat het met ups en downs. Het liefdevolle medeleven van de mensen om mij heen geven mij veel kracht en energie om door te gaan en hoop te houden op de behandeling die ik hoop te ondergaan. Maar ik besef dat die behandeling echt nodig zal zijn als ik terugdenk aan vorige week toen ik op lopend weg was naar de supermarkt om boodschappen te doen toen ik controle over mijn spieren volkomen kwijt raakte en voorover op straat viel en niet meer overeind kon komen. Gelukkig waren daar 2 mannen die mij overeind hielpen en mij vast hielden totdat ik weer enigszins hersteld was. Dankbaar was ik dat ik thuis ben gekomen en niets gebroken had en hield er alleen verkrampte vingers aan over die nu weer wat hersteld zijn. Een week later bracht een vriend me zondagsnacht naar de eerste hulppost vanwege ondragelijke pijn door galstenen waarvoor ik 2 spuiten toegediend kreeg waardoor ik uiteindelijk pijnvrij kon gaan slapen.

Ondanks deze moeilijke omstandigheden voel ik me gedragen en ben ik dankbaar voor de vriendschappen en ontmoetingen die ook mede dankzij deze crowdfundactie op mijn weg zijn gekomen.

Helpt u mij ook mee om deze behandeling te kunnen ondergaan?

Dank u wel daarvoor!

Ik hou jullie op de hoogte en je kunt mij ook via facebook contacten.

Hartelijke groet,

Morteza