Dag lieve betrokken mensen,

Het is alweer een tijdje geleden dat ik weer wat nieuws gepost hebt hier. Allereerst wil ik iedereen nog een gelukkig nieuwjaar en alle goeds toewensen voor 2020! Ik hoop echt dat dit jaar een jaar word om nooit te vergeten omdat ik hoop de ziekte MS in mijn lichaam gestopt zal worden door de behandeling in het buitenland. Als ik zie dat de teller alweer boven de 2000 euro staat wordt ik blij en warm van binnen! Zoveel mensen die mij misschien een klein beetje of helemaal niet kennen en zo laten zien dat ze mij willen helpen. We hebben natuurlijk nog een heel groot bedrag op te halen en we komen ook bij elkaar om daar over te vergaderen. Een hoop ideeën voor acties voor op facebook, naar bedrijven, kerken zijn inmiddels opgestart. Misschien heeft u die dit leest ook wel wat ideeën om zelf een actie op te zetten of kunt u op een andere manier wat betekenen? Ik hoor het graag van u en contact mij maar.

Ik ben gisteren zelf zoals je ziet op de foto weer aan het infuus geweest voor het toedienen van het medicijn Ocrevus (Ocrelizumab). Het is een middel dat bij mensen met Multiple Sclerose wordt ingezet om het ziekteproces af te remmen. Vooral de achteruitgang van de loopsnelheid zou hierdoor beperkt blijven..heb er jammergenoeg nog weinig van gemerkt. Elke 6 maanden krijg ik dat toegediend vandaar de titel ´de laatste keer`..want mocht ik de stamceltherapie behandeling ondergaan dan zou ik 6 maanden medicijnvrij moeten zijn! Vandaar mijn oproep aan jou en anderen om mij te steunen om dit jaar in het buitenland behandeld te kunnen worden.

Ik ben laat in de avond opgehaald door een goede vriend van mij en ben zelf niet in staat om te kunnen lopen, laat staan de trap op te komen. De bijwerkingen zijn echt zeer heftig en pijnlijk en kost mij wel een aantal dagen om daar van bij te komen. Maar mijn hoop wordt ook nu weer bevestigd als ik een appje voorbij zie komen dat er een bedrijf besloten heeft om 2500 EUR te doneren! Echt super bedankt!!

Mag ik ook op jou hulp rekenen?

Alvast bedankt!

Hartelijke groet Morteza