Dag beste mensen, Eindelijk weer eens een update na alle coronaperikelen over mijn gezondheid en natuurlijk onze crowfunding actie om EUR 60.000 op te halen voor mijn stamceltherapie behandeling.

Allereerst over mij.. Wat een impact had die lockdown op de samenleving! Ook ik mocht geen bezoek meer ontvangen omdat ik tot de meest kwetsbare personen behoor. Geen vrienden, geen vergaderingen met elkaar over de events die we wilden organiseren en natuurlijk datgene wat we bedacht hadden kon geen doorgang vinden. Ziekenhuis afspraken die uitgesteld werden, niet meer naar de fysio kunnen terwijl ik die oefeningen zo hard nodig hebt om mijn spieren enigzins te kunnen controleren. Voor mij persoonlijk is mijn geloof in God echt mijn houvast in mijn leven en dat is wat mij dan ook keer op keer weer kracht en hoop geeft voor de toekomst. Ondanks de vele ziekenhuisbezoeken, valpartijen en uitvallen van bepaalde spierfunctie’s kan ik hierdoor positief blijven!

En dan hier een kort verslag van het eerste Sing In event dat we weer konden organiseren in Oosterwolde afgelopen zondag 13 september.

Allereerst wil ik even alle mensen en sponsoren bedanken die zich hiervoor hebben ingezet! In het bijzonder de mensen voor het beschikbaar stellen van hun weiland in Oosterwolde. Wat een prestatie! Dank!

We hadden echt het idee dat we iets moesten organiseren waarbij mensen weer konden zingen omdat dat alleen in de buitenlucht mag met voldoende afstand kwamen we op dit idee. Datum geprikt, kleine liturgie gemaakt, taken verdeeld, locatie gezocht en zo zaterdags begonnen met opbouwen. Podium, strobalen, springkussen, geluid en natuurlijk een echte foodtruck. Natuurlijk moest er ook bekendheid aan worden gegeven dus via de locale radio en social media kwam dat helemaal goed.

Zondagmiddag om half 3 was het zover, stralend weer en veel mensen. De bandleden hadden maar weinig tijd gehad om samen de liederen te oefenen maar desondanks klonk het geweldig en de bezoekers waren erg enthousiast en zongen heerlijk mee! Toen kwam het moment dat ik naar voren mocht komen om mijn verhaal te doen en onze crowfunding actie toe te lichten waar de opbrengst van de collecte voor bestemd was. Het was niet gemakkelijk voor mij om openlijk te delen waar je dagelijks mee te maken hebt zoals de valpartij tijdens het boodschappen doen, het bekeken worden door mijn wachelen door de evenwichtstoornis maar gelukkig ook de hoop die ik heb voor de toekomst om weer gewoon te kunnen wandelen en misschien wel werken. Echt dankbaar dat de mensen ruimschoots gehoor hebben gegeven om te doneren de opbrengst was ongeveer EUR 1600,-!

Ik ben echt dankbaar dat de we draad weer een beetje hebben kunnen oppakken en lekker op weg zijn naar de 30.000 EUR! De volgende Sing In staat alweer onder voorbehoud gepland over 5 weken in Hulshorst! Houd deze website en social media in de gaten. U bent alvast van harte uitgenodigd!

Fijn dat u even mijn verhaal wilde lezen en misschien een donatie te doen.

Wilt u deze actie ook steunen door mijn verhaal te delen met anderen? Alvast bedankt!

Hartelijke groeten,

Morteza