Dag lieve mensen,

Wat gaat de tijd snel ik zie dat het alweer 4 weken geleden dat ik een laatste update heb gegeven over de crowfunding actie en natuurlijk mijn situatie. Terugkijkend op die korte tijd heb ik alweer een hoop ziekenhuisopname’s gehad met verschillende behandelingen om de MS een halt toe te roepen maar echter tot mijn grote verdriet zonder resultaat of verbetering.. Zelfs mijn arts geeft aan dat mijn lichaam en de MS niet reageert op de medicatie en dat ik hard achteruit ga en moet proberen zo spoedig mogelijk naar het buitenland te gaan voor de behandeling met stamceltherapie. Ik merk het zelf ook aan mijn lichaam dat erg vermoeid is en ik ben ook alweer een aantal malen gevallen op straat en op een verjaardag waarbij ik niet meer op eigen kracht op kon staan maar weer gelukkig geholpen werd door mensen die mij vaak niet eens kende.

Wat dat betreft ben ik zo onzettend dankbaar voor alle mensen die mij op allerlei wijze proberen te helpen! Zo hebben ze op zondag 2 weken terug een actie gehouden bij mij gemeente Livehouse Zwolle met een collecte en natuurlijk overheerlijke indonesische gerechten waarbij de opbrengst van ruim 2000,- EUR ook ten goede kwam aan de stichting MShelpMorteza. Echt super bedankt!

We hebben nu inmiddels met de toezeggingen erbij rond de 10.000,- EUR en dat is een geweldige start op weg naar de 60.000,- die er nodig is. Zo staan er ook weer een aantal actie’s gepland en idee├źn hebben we ook al wel. Maar we zijn echt afhankelijk van u hulp, want alleen door dit bericht en mij verhaal te delen kunnen we veel mensen bereiken en te vragen een donatie te doen!

Fijn dat u mijn verhaal wilde lezen en misschien een donatie wil doen.

Hartelijke groeten,

Morteza